√ + 95.000 tevreden klanten!

√ Voor 23:30 besteld, morgen in huis

√ Direct uit voorraad leverbaar

 Bestellen zonder account

U kunt bij HMK-producten.nl op de volgende manieren betalen:

IDEAL

iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig. U kunt meteen betalen met iDEAL wanneer u internetbankiert bij ABN-AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, RegioBank, TRiodos Bank, Van Lanschot Bankiers of SNS-bank. Dit is kosteloos.U betaalt gemakkelijk en veilig in uw eigen vertrouwde betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U hoeft alleen nog maar uw eigen gegevens in te vullen en akkoord te geven. Uw bestelling wordt direct verwerkt. Klik hier voor meer informatie.

PayPal

Wanneer u een PayPal rekening heeft kunt u bij ons ook gemakkelijk en veilig betalen met PayPal. Overboeking Indien u kiest voor “overboeking” krijgt u na het plaatsen van de order een e-mail van ons op het door u opgegeven e-mailadres. Hierin staat duidelijk de gegevens vermeld hoe u de betaling kunt verrichten. Uw bestelling wordt verwerkt op het moment dat uw betaling bij ons ontvangen is. Houdt u er rekening mee dat dit enkele werkdagen kan duren.

Creditcard: Visa of Mastercard

U kunt met uw Visacard of Mastercard betalen.(Verified by Visa en MasterCard Secure Code). Tijdens het bestelproces wordt gevraagd uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd.

Achteraf Betalen

U kunt bij ons ook kiezen voor Achteraf Betalen. U betaald dan pas nadat u uw bestelling heeft ontvangen. Hiervoor vragen wij wel een extra toeslag van €2,95. Dit proces hebben wij uitbesteed aan onze betalingspartner. Deze controleert hierbij eerst uw kredietwaardigheid. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Bankcontact/Mister Cash

Bankcontact/Mister Cash is de Belgische variant op het Nederlandse iDEAL. Een betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig. Op de betaalpagina selecteert men Mister Cash als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kunt u uw eigen bank selecteren. Hierna komt u terecht in uw vertrouwde internetbankieromgeving en kunt u inloggen. In het vervolgscherm kunt u vervolgens uwbetaling voltooien.

Het totaalbedrag is gebaseerd op levering binnen Nederland of België (afhankelijk van uw keuze). Voor levering buiten Nederland en België gelden andere tarieven. U kunt hiervoor het beste contact met ons opnemen.

Voor overboeken van uit het buitenland heeft u volgende gegevens nodig:

  • BIC: RABONL2U
  • IBAN: NL67RABO0113359160
  • bank: Rabobank

Wij hebben onze betalingen uitbesteed aan Buckaroo online payment services. Zij zorgen ervoor dat uw betaling snel en veilig verloopt. klik hier voor meer informatie over Buckaroo.