√ + 95.000 tevreden klanten!

√ Voor 23:30 besteld, morgen in huis

√ Direct uit voorraad leverbaar

 Bestellen zonder account

Je kunt bij HMK-producten op de volgende manieren betalen:

IDEAL

IDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig. Je kunt meteen betalen met iDEAL wanneer je internetbankiert bij ABN-AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, RegioBank, TRiodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab, Bunq, Moneyou of SNS-bank. Dit is kosteloos. Je betaalt gemakkelijk en veilig in je eigen vertrouwde betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Je hoeft alleen nog maar uw eigen gegevens in te vullen en akkoord te geven. Je bestelling wordt direct verwerkt.

PayPal

Wanneer je een PayPal rekening hebt kunt je bij ons ook gemakkelijk en veilig betalen met PayPal.

Overboeking

Indien je kiest voor “overboeking” krijg je na het plaatsen van de order een e-mail van ons op het opgegeven e-mailadres. Hierin staat duidelijk de gegevens vermeld hoe je de betaling kunt verrichten.

Je bestelling wordt verwerkt op het moment dat de betaling bij ons ontvangen is. Houd er rekening mee dat dit enkele werkdagen kan duren.

Creditcard: Visa of Mastercard

Je kunt met Visacard of Mastercard betalen.(Verified by Visa en MasterCard Secure Code). Tijdens het bestelproces wordt gevraagd om het creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat je exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). De betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat je direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd.

Achteraf Betalen via AfterPay

Je kunt bij ons ook kiezen voor Achteraf Betalen. Je betaald dan pas nadat je de bestelling hebt ontvangen. Hiervoor vragen wij een extra toeslag en hanteren een minimumbedrag van €50,-. Dit proces hebben wij uitbesteed aan AfterPay. Deze controleert hierbij eerst de kredietwaardigheid. Zie ook onze algemene voorwaarden en de informatie van AfterPay.

Bankcontact/Mister Cash

Bankcontact/Mister Cash is de Belgische variant op het Nederlandse iDEAL. Een betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig. Op de betaalpagina selecteert je Mister Cash als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kunt je de eigen bank selecteren. Hierna komt je terecht in uw vertrouwde internetbankieromgeving en kunt je inloggen. In het vervolgscherm kunt je vervolgens uwbetaling voltooien.

Het totaalbedrag is gebaseerd op levering binnen Nederland of België (afhankelijk van uw keuze). Voor levering buiten Nederland en België gelden andere tarieven. Je kunt hiervoor het beste contact met ons opnemen.

Voor overboeken van uit het buitenland heb je volgende gegevens nodig:

  • BIC: RABONL2U
  • IBAN: NL67RABO0113359160
  • bank: Rabobank

Wij hebben onze betalingen uitbesteed aan MultiSafePay. Zij zorgen ervoor dat je betaling snel en veilig verloopt.