√ + 95.000 tevreden klanten!

√ Voor 23:30 besteld, morgen in huis

√ Direct uit voorraad leverbaar

 Bestellen zonder account

Verzorgingsproducten voor sanitair

Het juiste product voor badkamer, toilet en douche.

In de badkamer en op het toilet wordt eigenlijk altijd steen toegepast voor de wanden en vloeren. Meestal gaat het hier om keramische tegels maar je vindt ook natuursteen in de badkamer. Heb je natuursteen in de badkamer kijk dan bij onderhoud vloeren binnenshuis voor de juiste steensoort en de geschikte producten. Bij gebruik van de juiste verzorgingsproducten blijven je tegels langer mooi en zijn ze makkelijk in het onderhoud.

Advies voor keramische tegels:


Eerste schoonmaak (cementsluier verwijderen):(intensief) Reinigen:Eerste behandeling: Zorg dat na het plaatsen van nieuwe tegels de tegels goed schoon zijn. Vaak heb je te maken met een cementsluier die verwijderd moet worden. Zorg voor de juiste cementsluierverwijderaar bij je vloer.

Beschermen: Indien mogelijk zorg je dat je je vloer impregneert met een vlekstop. Dit zorgt ervoor dat vocht en vuil buitengesloten wordt. Wanneer je keramische tegels hebt is dit niet nodig.

(Intensief) Reinigen: Reinig je stenen oppervlak met de middelen die geschikt zijn voor je steensoort.

Onderhouden: Wanneer je je stenen oppervlak regelmatig onderhoud met de juiste verzorgingsproducten geef je vuil en vlekken minder kans om zich te hechten en vermijd je bijvoorbeeld kalkvlekken die moeilijk te verwijderen zijn.